GUIONISTA TV

NOCHEBUENA CON LOS LUNNIS (2003)
Programa especial de Nit de Nadal en prime time per TVE amb Lolita Flores i els Lunnis com a protagonistes

Direcció: Valentín Villagrasa
Realització: Pepe Pavón
Guió de Pere Anglas, Daniel Cerdà, Jaume Copons i Hèctor Hernández

Marta Sánchez a Nochebuena con los Lunnis

FORMAT
Comèdia musical, amb una durada de 110 minuts.

SINOPSI
La bruixa Lubina organitza un sopar de Nit de Nadal a casa seva, ajudada per Lucrecia i Sergi Mur, a la qual estan convidats tots els Lunnis i Lolita Flores, com a convidada excepcional. Lubina, mentre fa el sopar, abdueix de la Terra a artistes i cantants perquè distreguin els seus comensals. Les abduccions generen un gran desconcert a la Terra i, en un especial informatiu, Ana Blanco i Lorenzo Milá n’informen puntualment.

ACTUACIONS MUSICALS
Entre els artistes abduïts destaquen Chenoa, David Bisbal, Alaska, Manolo García, Juanes, Álex Ubago, Niña Pastori, Rosa, María Isabel, Andy & Lucas, David Demaría, Marta Sánchez, Tamara, Jarabe de Palo, Carlinhos Brown, Melendi, Anastacia i Jennifer López.

COL·LABORACIONS ESPECIALS
A més de les acutacions musicals, apareixen al llarg del programa famosos i habituals de la cadena: Julia Otero, Paco Montesdeoca, Gran Wyoming, Olga Viza, Iné Ballester, Rocío Martín, Manolo Giménez, Francine Gálvez, Carmen Sevilla, Lucio, Perico Delgado, Fernando Torres, Cruz y Raya, Elena Resano, Sonia Ferrer, José Ramón Lucas i Eduard Punset.

Enrere