GUIONISTA TV

EL COR DE LA CIUTAT (TV3)

Pere Anglas forma part de l’equip de dialoguistes d’El cor de la ciutat, durant les temporades 7 i 8 (2006-2008). Els directors argumentals d’aquestes dues temporades són Maria Jaén i Guillem Clua.

El cor de la ciutat

Altres guionistes d’aquestes dues temporades: Maite Carranza, Anna Manso, Gisela Pou, Lara Sendim i Jordi Silva, entre d’altres.

TV3El cor de la ciutat va ser una telenovel·la produïda i emesa per Televisió de Catalunya, creada per Jordi Galceran i Lluís Arcarazo, situada al barri de Sant Andreu de Barcelona. L’emissió va iniciar-se l’11 de setembre de 2000 amb un capítol especial a la nit i el seu desenllaç es va emetre el dimecres 23 de desembre del 2009.

La sèrie tenia com a objectiu explicar el dia a dia dels veïns d’un barri de Barcelona. Històries quotidianes identificables en qualsevol indret de la societat catalana.

Es van emetre nou temporades completes i una desena de tres mesos, superant a la xifra dels 1.900 capítols, el que la converteix en la sèrie més llarga de la història de TVC. També ha estat la més vista, arribant a puntes de 800.000 espectadors (gairebé el 50% de la quota de pantalla a Catalunya) i superant el milió d’espectadors en els seus capítols especials de final de temporada, de major durada que l’habitual, i que van seguits d’una gala anomenada La nit del cor.

 
Enrere