BIOGRAFIA

Uns em coneixen com a actor. D’altres, com a guionista. Però el cert és que no sóc una cosa sense l’altra i em sentiria coix sense una de les dues. Sempre dic que escriure és actuar escrivint, i que actuar és escriure actuant.

Als 18 anys vaig entrar a l’Institut del Teatre perquè volia ser autor de teatre. Aleshores no existia el departament de dramatúrgia –ni tampoc l’Obrador de la Beckett– i em va semblar que estudiar interpretació seria una bona manera d’arribar a entendre la mecànica interna dels textos teatrals. Però, un cop vaig acabar els estudis, vaig començar a treballar com a actor i vaig dedicar 15 anys exclusivament a l’actuació. Així i tot, a les nits solitàries, continuava lliurant-me al plaer d’escriure, fins que un dia, gairebé per casualitat, em vaig trobar escrivint guions per a la televisió. Poc després, ja coordinava equips de guionista i desenvolupava projectes per a productores molt importants. Així és que, al final, aquell somni d’adolescent es va veure acomplert.

També sóc lletrista de cançons infantils i escric obres de teatre musical, i en general m’apassiona tot el que tingui a veure amb el teatre, el cinema, la música o la televisió.

[A completar pròximament]